ruuvikompressori

Kaeser ruuvikompressorit

Ruuvikompressori on varmatoiminen valinta tuotantoympäristöihin ja muuhun ammattikäyttöön. Kaeser ruuvikompressorit ovat erittäin korkealaatuisia, joiden toimintavarmuus ja energiatehokkuus on hiottu vastaamaan vaativimpiakin tarpeita. Kaeser öljyvoideltu ruuvikompressori on saatavilla yksittäisenä kompressoriyksikkönä ja niihin on saatavissa lisäksi paineilmakuivaimet sekä paineilmasäiliöt. Kaeser ruuvikompressorien etuna on huoltoystävällinen suunnittelu, hiljainen käyntiääni ja Sigma Control ohjausjärjestelmä, joka kuuluu vakiona jokaiseen ruuvikompressoriin.

Vankkatekoinen ja luotettava Kaeser ruuvikompressori

Kaeser tunnetaan luotettavuudestaan ja laadustaan. Kaeser ruuvikompressorit kuuluvat markkinoiden arvostetuimpiin kompressorimalleihin. Kun etsit ratkaisua paineilmantuotantoosi niin oikea vaihtoehto löytyy Kaeser ruuvikompressorimallistosta. 
Kaeser ruuvikompressori on monipuolinen ja taipuu moniin eri käyttökohteisiin. Etuja ovat käyttäjä-, huolto- ja ympäristöystävällisyys. Tekniset yksityiskohdat on mietitty huolella ja toteutus on alan huippua.

Kaeser ruuvikompressorien ruuviyksikkö ja SIGMA-profiili säästää energiaa

Kaeser Sigma-profiilin ruuviyksiköt ovat suunniteltu siten että jokainen Kaeser ruuvikompressori on varustettu juuri sille kompressorimallille optimoidulla sigma-profiililla. Siksi KAESER sigma-profiililtaan optimoidut ruuvikompressorit, mahdol-
listavat alhaisella kierrosluvulla pyöriviä ruuviyksikköjä, joiden laatu ja luotet-
tavuus on ehdotonta kärkeä ruuvikompressoreissa.  Investointi KAESER ruuvikompressoriin
maksaa itsensä nopeasti takaisin energiansäästön muodossa.

Järjestä